گوشت اردک

گوشت اردک

اگر در حال حاضر با اعضای نژاد خود را جفت بزند، آن را  بعنوان جفت قبول نمی کندکه در آن مقطع جفتگیری موفق هستند، ولی جوجه ها دورگه نابارور هستند و به عنوان واسطه استفاده شناخته شده است. تولید تخم نطفه دار اردک ضعیف، و تخم های خود را در چنگال؛ است که، آنها ممکن است ۲۰ یا تخم و به تخم گذاری و یا توقف قبل از تولید است. زمان جوجه کشی تخم اردک موسکووی ۳۵ روز می باشد و به جوجه تبدیل می شود  در حالی که زمان جوجه کشی تخم نطفه دار از نژادهای دیگر را تنها ۲۸ روز است. گوشت اردک موسکووی آن دارای محتوای چربی کمتر نسبت به سایر اردک می باشد

ویژگی های گوشت اردک موسکووی

رنگ بال اردک موسکووی از ارقام مختلف (به عنوان مثال، سفید، سیاه و سفید، سیاه و سفید با بال سفید) می باشد، اردک رنگ سفید مناسب ترین برای تولید گوشت است . اردک سفید مسکووی تولید گوشت سفید، ترجیح داده شده است . حدود ۹۰ درصد از نوع رنگ مورد استفاده برای تولید تجاری می باشد.

اردک آیلسبری

منشا اردک آیلسبری در فرانسه می باشد. ولی ادعا می شود اردک اصیل آیلسبری در استرالیا وجود دارد و این که آیلسبری آنچه که معمولا نامیده می شوند در واقع یک پکین است. هر دو نژاد آیلسبری و پکین بناماردک انگلیسی “نامیده می شود. آنها زودتر از موسکووی به عنوان اردک “سبز” به بازار عرضه شده است. اگر چه در آیلسبری گوشتواری خوبی ندارد، ولی از لحاظ تخمگذاری بهتر از موسکووی می باشد تخم اردک آیلسبری به رنگ سفید مایل به سبز است.

ویژگیهای فیزیکی اردک ایلسبری

  • سر – بزرگ، راست و طولانی است. این لایحه سفید یا گوشت های رنگی است اندازه سر ۱۵-۲۰ سانتی متر بوده و تقریبا صاف در خط با بالای جمجمه است.
  • بدن – پستان باید بسیار برجسته و بدن طولانی، گسترده و عمیق باشد. دم تنها به مقدار کمی خمیده است. استخوان قفسه سینه باید عملا با زمین موازی است. طریقه راه رفتن این نژاد آهسته و آرام در حرکت می باشد.
  • پاها – پاهای اردک تعادل بدن است. کوتاه، قوی و روشن نارنجی.
  • رنگ بال و پر سفید خالص و روشن و براق می باشد.

اردک پکینی

اگر چه تنها نژاد تجاری برای تولید گوشت اردک در جهان استفاده می شود، تولید تخم اردک پکینی ها بهتر از مسکووی و آیلسبری هستند. این نژاد در چین سرچشمه گرفته و محبوب ترین نژاد در ایالات متحده آمریکا و انگلستان که در آن بهبود ژنتیکی بسیار صورت گرفته است. پکین / آیلسبری صلیب همچنین محبوب ترین گوشت اردک تجاری مورد استفاده در استرالیا می باشد. مانند آیلسبری، اردک نژاد پکین به ندرت تخم گذاری می کند.  آنها یک نژاد عصبی هستند و باید به دقت به کار گرفته شود به طوری که تولید تخم اردک به اندازه افزایش وزن نمی باشد.
جوجه اردک پکینی  را برای تولید گوشت اردک بسیار خوب و لذیذ را می توان پرورش داده و مقرون به صرفه می باشد. جوجه اردک ها باید در درجه بالای دمایی در هفته های ابتدایی پرورش نگهداری کرد تا از تلفات مصون باشد و بتواند با تغذیه مطلوب گوشت با کیفیت تری تولید کند.

ویژگیهای فیزیکی اردک پکینی

سر :
بزرگ، وسیع است. این لایحه نارنجی روشن کوتاه، پهن، ضخامت و کمی درشت است. چشم ها تا گشاد حدی آبی تاریک می باشد. گردن بلند و ضخیم است، و به خوبی به جلو در یک منحنی برازنده انجام شده است با منحنی کمی در گلو به طرف سر می باشد.

بدن
گسترده و طول متوسط، تنها با کمی فاصله بین پاها؛ آن را کوتاه تر از آیلسبری است. دم به خوبی گسترش یافته و بطرف بالا قوس گرفته.قفسه سینه برجسته و عمودی، شیب دار پایین در عقب است.
پاها
قوی و مستحکم، ساق و پا نارنجی روشن است. رنگ پر بال و پر کرم مایل به سفید است.رنگ گوشت اردک نژاد پکنی تقریبا زرد مایل به نارنجی است. این نژاد بخاطر دوره پرورش کم طرفداران زیادی در کشورمان وجود دارد.

ویژگی های  گوشت اردک پکینی

در هر ربع کیلوگرم گوشت اردک :

  • ۱۲۰ کالری
  • ۲ گرم چربی
  • ۸۹ گرم سدیم
  • مقدار بسیار نا چیزی کربوهیدرات ( صالا به یک گرم نمی رسد )
  • ۲۳.۵ گرم پروتئین دیده می شود.

از آن حا که کربوهیدارت در آن وجود ندارد پس فیبر و قند هم در آن دیده نمی شود.

میزان چربی زیادی بین پوست و گوشن اردک دیده می شود اما شما چربی زیادی در ن گوشتش نمی بینید. همین چربی ظاهری بسیار زیاد  باور عمومی را مبنی بر چرب بودن گوشت اردک تقویت کرده است در حالی که گوشت اردک بدون آن تکه چربی ذکر شده از سینه مرغ  کمتر چربی دارد. این گوشت مواد معدنی زیادی نیز از قبیل آهن  و سلنیوم دارد. منبع غنی ویتامین B 12 و نوعی خاص از ویتامین ب به نام نیاسین است.

خواص گوشت اردک

گوشت اردک در کنار ماهی و برخی از سبزیجات می تواند میزان قابل توجهی سلنیوم به بدن برساند که نوعی انتی اکسیدان بوده و به سیستم ایمنی بدن کمک می کند. به قوی تر شدن استخوان ها و مانع از پوکی آن ها خواهد شد. در ضمن خوردن گوشت اردک به جای گوشت گاو از بیماری های قلبی پیشگیری می کند.

priority_high نظرات کاربران
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *