مزاج گوشت ها

مزاج گوشت ها برای انسان ها از اهمیت بسزایی برخوردار است، برای هر فرد تفاوت دارد و باید مزاج شناسی انجام گیرد. طبع گوشت ها به دو دسته سرد و گرم تقسیم میشوند. اگر جزو دسته گیاهخواران نیستید و حاضر به خوردن انواع گوشت هستید باید درباره طبع آن اطلاعاتی داشته باشید. گوشت حیوانات سرشار از انواع پروتئین ها و ویتامین ها و مواد معدنی و آلی که هر یک از آنها دارای ویژگی خاصی هستند.
گوشت در سبد غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تعداد مواد خوراکی مفید کم نیست ولی در این میان گوشت نقش مهمی در سلامت ما ایفا میکند(البته اگر روی اصول مصرف شود) و حذف آن میتواند آسیبهایی به بدن ما برساند.
تمام گوشت ها دارای ویژگی هایی به نام گرمی و تری هستند، به گوشت هایی که دارای کمترین گرمی و تری هستند به اصطلاح سرد میگویند. حیواناتی که پرتحرک تر، چاق تر و جوانترند دارای گوشت گرمتری هستند. از این نکته هم نباید غافل شد که رنگ گوشت هم میتواند نشان دهنده طبع آن باشد؛ یعنی هرجه تیره تر باشد طبع گرمتری دارد. از میان حیواناتی که دارای گوشتی با طبع گرم هستند میتوان به بز، گوسفند، شترمرغ، شتر، کبک، بلدرچین و میگو اشاره کرد.
مزاج گوشت پرندگان
خونی که از خوردن گوشت پرندگان با طبع گرم به وجود می آید، رقیق تر و فضولات کمتری دارا میباشد و گوشت پرندگان آبی و باتلاقی و گوشت های غلیظ غذائیت بیشتری دارندو برای کارگران و زحمت کشان و ورزش کاران مفیدتر و برای افراد ضعیف و کم کار، گوشت لطیف و کم قوت مناسب تر است.
همانطور که قبل تر هم توضیح دادیم گوشت پرندگان و سایر حیوانات برای سلامتی بسیار مفید میباشد، زیرا منبع کامل پروتئین و کلیه اسیدهای آمینه ضروری است. غذاهای پروتئینی گیاهی نمیتوانند کاملاً تمام اسید آمینه ضروری را برای بدن فراهم کنند. بنابراین، باید از گوشت حیوانات مصرف کنیم. برخی از منابع شناخته شده گوشت عبارتند از مرغ، گوشت گوساله، گوشت گاو، گوشت گوشفند و غیره (نقش گوشت مرغ در یک رژیم متعادل برای حفظ سلامتی بسیار مهم است).
طبع گوشت اردک
اردک از گرمترین انواع پرندگان اهلی بوده و دارای غذائیت زیاد میباشد. گوشت اردک سنگین و نفاخ، باعث افزایش قوای جنسی و مصرف آن چاق کننده است. سنگدان اردک دیر هضم بوده ولی در صورت مصرف و هضم کامل میتواند تقویت کننده معده و احشا می باشد. تخم اردک نسبت به تخم مرغ غلیظ تر و دیرهضم تر بوده غذائیت آن ضعیف تر است. بهترین روش مصرف توصیه شده شکم پر کردن با پیاز و روغن زیتون و ادویه جات مصلح آن است.
نوع مزاج: گرم و خشک
بهتر است با کرفس، پونه، نخود، شوید، تره، دارچین و سکنجبین استفاده شود و با سرکه پخته شود.
مزاج گوشت شتر مرغ
دارای گوشتی با هضم سنگین میباشد. هرچه پرنده دارای جثه و اندازه بزرگتری باشد گوشت آن هم سنگینتر یا به اصطلاح دیر هضمتر است.
نوع مزاج: گرم و خشک
بهتر است با سرکه مصرف شود.
طبع گوشت بوقلمون
گوشت بوقلمون غنی از پروتئین است، منبع ویتامین B بوده و برای جلوگیری از سرطان بسیار مفید است.به تقویت استخوان ها و سیستم ایمنی بدن کمک کرده و چربی پایینی دارد.
نوع مزاج: گرم و تر
بهتر است با گشنیز و سماق استفاده شود.
مزاج گوشت بلدرچین
بلدرچین هم مانند کبک دارای گوشتی با طبع گرم و خشک است و بهتر است به جای روش کبابی کردن گوشت با روغن پخته شود. به تندرستی و نرمی پوست کمک میکند. باعث افزایش قوای جنسی در بانوان میشود. گوشت بلدرچین اگر زیاد مصرف شود میتوان باعث ایجاد سر درد شود.
تخم بلدرچین هم دارای خواص بسیاری میباشد که خواندن درباره آن خالی از لطف نیست.
نوع مزاج: گرم و خشک
بهتر است با روغن کنجد و زیتون، روغن بادام و آب انار مصرف شود.
مزاج گوشت کبک
کبک گوشت لطیفی دارد و طبع آن گرم و خشک است. از ویژگی های گوشت کبک میتوان به: ارزش غذایی بالا، تولید خون زیاد، تقویت قلب و افزایش قوای جنسی اشاره کرد. فراموش نکنید که میتواند باعث چاقی شود و بدلیل طبع خشکی که دارد میتواند یبوست ایجاد کند.
ما به طور مفصل در مورد ویژگی های گوشت کبک برای شما توضیح داده ایم.
نوع مزاج: گرم و خشک
بهتر است با سکنجبین خورده شود.
طبع تخم مرغ
نوع مزاج: زرده گرم و سفیده سرد است.
توصیه میشود همراه نمک و ادویه گرم مصرف شود.
سردی یا گرمی جگر سفید
نوع مزاج: گرم و تر
بهترین روش مصرف استفاده از دارچین و خیساندن در سرکه و سپس کباب نمودن میباشد.
سردی یا گرمی جگر سیاه
نوع مزاج: گرم و تر
بهتر است همراه با نمک، دارچین، گشنیز یا سرکه مصرف شود.
طبع گوشت خروس
نوع مزاج: گرم و خشک
اگر با سرکه، آبغوره و سکنجبین مصرف شود بهتر است.
طبع دل
نوع مزاج: گرم و خشک
از آویشن، زیره، فلفل و گلپر استفاده کنید سپس در روغن کنجد بخوابانید و کباب کنید.
طبع زبان
نوع مزاج: گرم و تر
بهتر است طبخ آن با سرکه و یا گشنیز خشک، زیره و مرزه همراه باشد.
مزاج سیرابی
نوع مزاج: سرد و خشک
از گلپر، سرکه، مرزه، زنجبیل و دارچین استفاده کنید.
مزاج گوشت شتر
اگر بدنبال استفاده از گوشت شتر هستید بهتر است گوشت شتر جوان را انتخاب کنید زیرا دارای مزاج بهتری می باشد.
نوع مزاج: گرم و خشک
هنگام پخت و پز از نمک و شوید، فلفل، سرکه و زیره استفاده کنید.
طبع گوشت غاز
نوع مزاج: گرم و خشک
همراه آب انار، زیره، دارچین، فلفل و زنجبیل مصرف شود.
مزاج گوشت بز
کسانی که دارای مزاج پرحرارت هستند اما تحرک کمی دارند و ورزش نمیکنند گوشت بز بسیار مناسب است.و البته خوردن گوشت بز در فصل تابستان بهتر است.
نوع مزاج: سرد و خشک
از نمک، فلفل، پیاز، دارچین، زیره، بادام و خرما استفاده کنید.
سردی یا گرمی پاچه
نوع مزاج: گرم و تر
به همراه گلپر، سرکه، مرزه، زنجبیل و دارچین طبخ شود.
طبع گوشت گوساله
برخی بر این باورند که گوشت گاو سرد و سودازاست و با مزاجشان سازگار نیست، گوشت گاو سنگین است اما مزاج سردی ندارد. همه گوشتهای قرمز از جمله گوشت گاو و گوساله طبع گرمی دارند اما درجه حرارت آنها متفاوت است. دلیلی که برخی میگویند گوشت گاو سرد است این است که گوشت گاو برای هضم انرژی زیادی از بدن و معده دریافت میکند و احتمال دارد بدن را کمی دچار سردی کند. کسانی که فعالیت بدنی زیاد و معده قوی دارند میتوانند از همه انواع گوشت استفاده کنند و برعکس افرادی که گوارش ضعیفی دارند بهتر است از از خوردن زیاد گوشت گاو خودداری کنند و از گوشتهای با هضم راحتتر مثل گوشت مرغ و ماهی استفاده کنند زیرا باعث سختی طحال ، واریس و سرطان میشود.
نوع مزاج: گرم و خشک
همراه با دارچین، فلفل، زنجبیل، پیاز، سکنجبین، گلپر، سیر و زیره مصرف کنید.
مزاج گوشت گوساله
نوع مزاج: گرم و تر
همراه گشنیز، سماق و مرزه مصرف کنید.
طبع گوشت گوسفند
گوشت گوسفند بهترین گوشت برای مزاج انسان است و بهتر از آن گوشت برهای میباشد که کمتر از ۶ماه سن دارد. دقت کنید قسمت سردست یا راسته از ناحیه ران بهتر است. دستگاه گوارش را اذیت نمیکند زیرا به راحتی هضم میشود.
نوع مزاج: گرم و تر
یهتر است از گشنیز، سماق و مرزه استفاده کنید.
مزاج گوشت گنجشک
گوشت بسیار خشکی دارد و دارای غذاییت کمی میباشد،همچنین موجب افزایش میل جنسی میشود. افرادی با مزاج گرم حتما همراه یا بعد از مصرف از خنکی جات استفتده کنند. مصرف این گوشت خیلی به نفع افراد سرد مزاج است، مخصوصا اگر مصرف آن رابا زرده تخم مرغ یا روغن زیتون همراه کنند.
نوع مزاج: گرم و خشک
همراه با آب انار، آبغوره، دارچین و هل مصرف شود.
سردی یا گرمی قلوه
نوع مزاج: سرد و خشک
با روغن زیتون کباب کرده و از نمک و فلفل و دارچین استفاده کنید.
سردی یا گرمی مغز
نوع مزاج: گرم و تر
بهتر است از نمک، آویشن، دارچین و زیره استفاده کنید.
طبع گوشت مرغ محلی
گوشت مرغ محلی دارای خواص بسباری میباشد که از این میان میتوان به: چاق کنندگی بدن، تاثیر در تقویت مغز و معده های مرطوب، تصفیه پوست صورت و صدا مفید اشاره کرد. جگر مرغ چاق کننده میباشد و برای افرادی که از سوء هاضمه رنج میبرند مناسب نیست. اگر بیماری های صفراوی و گرم دارید بهتر است از جوجه خروس به جای جوجه مرغ استفاده کنید زیرا چربی آن کمتر و در بدن به صفرا تبدیل نمی شود.
نوع مزاج: گرم و تر
همراه با سکنجبین و ادویه جات گرم مصرف کنید.
مزاج گوشت ماهی
طبع ماهی ها به آب هایی که در آن زندگی میکنند بستگی دارد به طور مثال ماهی هایی دارای طبع سرد هستند که در آب های شور و اقیانوس زندگی میکنند.از آن سو ماهی هاییمانند قزل آلا که در آب های شیرین زندگی میکنند دارای طبع معتدل تری هستند.
اگر ماهی را روی آتش کباب کنید بهتر از سرخ کردن در روغن است زیرا روغن سرخ کردنی باعث تشنگی شده دفع آن از معده زمان بر است. دقت داشته باشید که آشامیدن بلافاصله آب بعد از خوردن ماهی باعث بیماری های مضمن شده و اگر با شیر و تخم مرغ و گوشت سایر حیوانات خورده شود میتواند بسیار مضر باشد.
نوع مزاج: سرد و تر
با دنبه یا کنجد غذا را پخته و با زنجبیل، آویشن، عسل و ادویه جات گرم مصرف کنید.
مزاج گوشت میگو
برخلاف اکثر آبزیان که دارای گوشتی با طبع سرد هستند، میگو کفی متفاوت است و دارای گوشتی با طبع گرم است. توصیه میشود افرادی که دارای مشکلات سوءهاضمه هستند از خوردن میگو اجتناب کنند زیرا این حیوان دارای گوشتی سنگین یا به اصطلاح دیرهضم است.
نوع مزاج: گرم و تر
از سرکه، نعناع و سکنجبین در طبخ آن استفاده کنید.
در طبخ گوشت به این نکات توجه کنید
گوشت را خام مصرف نکنید و آن را بپزید. دقت داشته باشید که گوشت را درست طبخ کنید زیرا امکان دارد خواص مفیدش را از دست بدهد و در این صورت به ماده ای مضر تبدیل میشود.
تاثیر نمک در طبع گوشت
نمک دارای خواص فراوانی است مانند تثبیت ضربان غیرعادی قلب و تنظیم فشار خون، ولی از مهمترین ویژگی های نمک میتوان به لطافت بخشیدن به گوشت قبل و یا حین پخت و پز اشاره کرد و البته کیفیت پخت آن را بالا میبرد.
پخت گوشت با آب سرد!
برای تامین نیاز کودکانی که از مصرف گوشت سر باز میزنند میتوانید گوشت را با آب سرد بپزید(اگر گوشت با آب گرم پخته شود ویتامینهایش وارد آب نمیشود)و آب را به خورد کودک دهید یا وارد غذایشان کنید
روش صحیح پخت گوشت!
بلافاصله بعد از قرار دادن گوشت داخل قابلمه درب آن را نگذارید، لازم است بخاری که از گوشت بلند میشود پراکنده شود زیرا این بخار سمی و مضر است. پس درب قابلمه را کج بگذارید تا به اصطلاح قل بزند سپس درب را بعد از چند دقیقه درست کنید.
-
مزاج چیست ؟مزاج، کیفیتی است در پزشکی باستانی، که همانطور که در ذخیره خوارزمشاهی آمده است، از مخلوط شدن عناصر چهارگانه در بدن پیدا میشود و دارای ۹ قسم است. دانش شناخت مزاج، از مباحث مهم و بنیادین در طب اخلاط است (که در اذهان عامه به «گرمی» و «سردی» معروف است). قدما معتقد بودند مزاجها از واکنش متقابل اجزاء عناصر چهارگانه متضاد، بوجود میآیند.
-
گوشت های گرم مزاج چه گوشت هایی هستند؟کبک، بلدرچین،گنجشک، آهو، شتر مرغ، خروس، اردک، غاز، گوسفند و بره از گوشت های گرم مزاج هستند.
-
گوشت های سرد مزاج چه گوشت هایی هستند؟سیرابی، کله پاچه، جگر سفید ، انواع ماهی و آبزیان از گوشت های سرد مزاج هستند ، البته میگو در مقایسه با سایر آبزیان گوشت گرم تری دارد.
Pingback:جوجه کشی غاز
همه ی مزاج ها را اشتباه نوشتید گوشت گاو و گوساله را که همه میدونن سرده پاچه هم سرده
سلام جناب ؛
نظر شما برای ما محترم می باشد، ولی گوشت گاو در دسته گوشت های سنگین است اما مزاج سردی ندارد. همه گوشتهای قرمز از جمله گوشت گاو و گوساله طبع گرمی دارند اما درجه حرارت آنها متفاوت می باشد.
دی کیو شاپ
سلام
بیشتر تحقیق کنید هر چقدر هم که حرارتش متفاوت باشه طب سنتی از قدیم گوشت گاو را سرد میدونه حالا اگه شما میفرمایید نیست خوب نیست دیگه
سلام دوست عزیز؛
نظر شما برای ما بسیار محترم می باشد ، طبق نظز کارشناسان گوشت گاو سنگین است اما طبع سردی ندارد. همه گوشتهای قرمز از جمله گوشت گاو و گوساله مزاج گرمی دارند اما درجه حرارت آنها متفاوت است. دلیلی که برخی میگویند گوشت گاو سرد است بخاطر این می باشد که گوشت گاو برای هضم انرژی و آنزیم زیادی از بدن و معده دریافت میکند و احتمال دارد بدن را کمی دچار سردی کند. برای افرادی که دارای گوارش ضعیفی می باشد زیاد توصیه نمی شود.
دی کیو شاپ
سلام خدمت دوستان عزیز گوشت گاو از قدیم سرد بوده
سلام دوست عزیز؛
نظر شما برای ما بسیار محترم می باشد ، طبق نظز کارشناسان گوشت گاو سنگین است اما طبع سردی ندارد. همه گوشتهای قرمز از جمله گوشت گاو و گوساله مزاج گرمی دارند اما درجه حرارت آنها متفاوت است. دلیلی که برخی میگویند گوشت گاو سرد است بخاطر این می باشد که گوشت گاو برای هضم انرژی و آنزیم زیادی از بدن و معده دریافت میکند و احتمال دارد بدن را کمی دچار سردی کند. برای افرادی که دارای گوارش ضعیفی می باشد زیاد توصیه نمی شود.
دی کیو شاپ
سلام واقعا الان که فکر میکنم میفهمم حرف شما درسته.هیچ زمان به این نکته جالبی که شما فرمودید توجه نکردم که گوشت گاو به خاطر دیر هضم شدن باعث سردی معده میشه
سلام واقعا الان که فکر میکنم میفهمم حرف شما درسته.هیچ زمان به این نکته جالبی که شما فرمودید توجه نکردم که گوشت گاو به خاطر دیر هضم شدن باعث سردی معده میشه
سلام
طبق نظر کارشناسان گوشت گاو سنگین است . دیر هضم است و برای و برای افرادی که دارای گوارش ضعیفی می باشد زیاد توصیه نمی شود.
دی کیو شاپ
باسلام بهترین درمان برای سرماخوردگی های شدیدابگوشت گنجشک بسیار مفید است چون طبع گنجشک بسیارگرم است ارادتمند شما دزفولی
سلام
تشکر بابت راهنمایی جنابعالی؛
لطفا منبع مشخصی را معرفی نمایید..
سلام بنده نقرس دارم چه نوع گوشتی استفاده کنم؟
سلام
گوشت ماهی و بوقلمون مناسب می باشد.
سلام ببخشید من طبعم صفراوی است ازبین گوشتها فقط ماهی بایدبخورم؟؟
سلام
بیشتر گوشت سفید مانند جوجه ، خروس و ماهی مناسب می باشد.
سلام، من معده ی خیلی ضعیفی دارم و هر دفعه که ماهی میخورم احساس سنگینی معده میکنم، خیلی هم دیر هضم میشه و … نباید ماهی مصرف کنم؟
سلام
ماهی بدلیل طبع سرد برای معده و گوارش ضعیف زیاد توصیه نمی شود . شما می توانید ماهی را با مصلح مصرف نمایید.
ممنون از راهنمایی های خوب شما
سلام
تشکر بابت حسن انتخاب شما دوست عزیز
گوشت بوقلمون ب دلیل دارا بودن یک سری از املاح برای کسانی ک مستعد نقرس هستند مضر میباشد
سلام
تشکر بابت اطلاعات خوب شما؛
سلام دوست عزیز
ممنون از مطالب خوب و ارزنده شما
خیلی مختصر ،مفید و کلی بیان فرمودید
من غلبه بلغم دارم خواهشا یه دستور العمل کلی برای من پیشنهاد دهید
با تشکر
سلام
باید با پزشک در ارتباط باشید.
الان بدن من کهیر میزنه اینا ک همه طبعشون گرنه من هیچ کدوم و نمیتونم بخورم؟؟؟
سلام
خب باید با برنامه ریزی میشه تغذیه سالم و بالانس شده ای داشت.
سلام من طبعم سرد و خشکه و سودای بدنم بالاست…دکتر بهم گفته غذاهای گرم بخور…غذای گرم مث چی؟
سلام برای افراد بلغمی مزاج آبگوشت سنتی با گوشت گوسفند، با دنبه کم و استخوان زیاد، نخود، زرد چوبه زیاد و فلفل سیاه، بدون رب و گوجه فرنگی ، انواع آش ها و سوپ ها، با زرد چوبه، فلفل زیاد و ادویه گرم و خشک ، غذاهای کبابی و سرخ شده خشک ، انواع خورش ها همراه فلفل، زرد چوبه و نمک طبیعی کافی و مرغ محلی و بلدرچین و عسل توصیه می شود.
البته هرکسی هم نمیتونه به خاطر بلغم گرم وخشک زیادمصرف کنه چون ممکنه کبدش داغ باشه یک نسخه ی کلی براهمه شاد جواب نده
سلام
تشکر بابت راهنمایی شما؛
باسلام وادب من حدود دوروز هست که سقط جنین داشتم اما متاسفانه جفت هنوز مونده وبه من توصیه شده که برای این مشکل از گوشتی با طبع گرم استاده کنم اما معدم ضعیفه لطف میفرمایید من رو راهنمایی کنید ممنونم
سلام وقت بخیر / خدا بزرگه نا امید نشوید.
گوشت هایی مانند : گوشت بلدرچین – گوشت اردک – گوشت کبک – گوشت گوسفند – گوشت خروس و.. که در متن بالا موجود است دارای مزاج گرم می باشد. برای هضم بهتر می توانید بهمراه مصلح استفاده شود. افزودنی هایی به مانند : دارچین ، فلفل ، سرکه ، زنجبیل ، سماق ، مرزه
موفق باشید
سلام.من زمانی که قبلا گوشت گوسفند مثلا استفاده میکردم دچار دلپیچه شدید وحالت تهوع به مدت دوروز این حالت رو داشتم.
زمانیکه مرغ میخورم دلپیچه دارم
وزمانی که سوسیس وکالباس حتی به اندازه
یه کف دست میخورم دچار دلپیچه شدید واسهال میشم
الان مصرف گوشت گوسفند مشکلی برام ایجاد نمیکنه ولی مرغ و پروتیین های ذکر شده هچنان مشکل ساز هستن چه گوشتی و همراه باچه ادویه ای استفاده کنم که حالم بد نشه بعداز خوردنش
سلام
خوردن گوشت می تواند با دارا بودن پروتئین بسیار هم خوب باشد اما این بدان معنا نیست که بتواند برای همه افراد کاربرد و برای سوخت و ساز بدن آنها مناسب باشد. و بدلیل توازن آنزیم در هضم مشکل بوجود می آید. گوشت کلا بدلیل دیر هضم بودن در افراد با طبع سرد دچار اختلال درگوارش می شود. و باید با مصلح قاطی شه و مصرف کنید، یهتر است از گشنیز، سماق و مرزه استفاده کنید. ضمنا در دمای بالا طبخ شود.
سلام
بنده مزاج سرد و خشک، سودایى دارم. نباید اصلا مواد غذایى سرد مصرف کنم یا هرچیزى میتونم بخورم اگر با مصلحش همراه باشه؟
سلام
غذاهایی با طبع سرد بمانند ماهی با مصلح میتوانید خنثی شود.
مرسى.
بعد هر غذاى گرمى به عنوان مصلح میشه خورد یا باید حتما مصلح مخصوص خودش باشه. مثلا میگن برنج مصلحش زعفران یا زیره هست آیا میشه به جاى این ها با سیر که طبع گرم داره مصرف کرد؟
سلام
غذاهایی با طبع گرم که در سایت دی کیو شاپ بهشون اشاره شده نیازی به مصلح ندارند. بله زیره و زعفرون یکی از مصلح های فوق العاده برنج هستند که میشه ترکیبی استفاده کرد. سیر خوبه ولی برا افرادی که فشار خون دارند زیاد توصیه نمی شود.
سلام خانوم بنده طبع بدنش کلا سرد و تر شده دکتر بهش پرهیزغذایی داده .. داره رعایت میکنه ولی خب داره از غذا نخوردن روز به روز بی حال میشه . بنده دست و بالم تنگه نمیتونم اون گوشت های گرم و خشک و براش تهیه کنم . چی براش خوبه تو رو خدا راهنمایی کنید . انقدر بدنش سردی گرفته که کل استخوانهای پاش درد میکنه ممنون میشم راهنمایی کنید..
سلام وقت بخیر
یکی از بهترین پروتئین و ویتامین های حیوانی که گرم می باشد . گوشت سفید می باشد که ضرری برای بدن ندارد. گوشت و تخم بلدرچین بعنوان بمب ویتامین شناخته می شود که می توان با نظر کارشناس مصرف کرد.
سلام گوشت کدام ماهی ها گرم میباشد لطفا نام ببرید، ممنون.
سلام وقت بخیر
هرچه ماهی در آبهای شورتر پرورش یابد ، سردی طبع ماهی کم میشود و هرچه آب سردتر باشد، سردی مزاج هم بیشتر است. همچنین دقت نمایید ماهیهایی که در آبهای شیرین زندگی میکنند، مانند ماهی قزل آلا، طبع معتدلی دارند.
سلام من رومانتیس دارم میخواهم بزارم بچه گیرم بیاد طبعم سرده چه چیزی بایدمصرف کنم
سلام بزرگوار
شما باید برای درمان و تنوع تغذیه ای با یک مشاور و متخصص تغذیه در ارتباط باشید و طبق جیره غذایی پیشنهادی متخصص استفاده نمایید.
خیلی عالی ممنون که همه اطلاعات رو یکجا دراختیارمون گذاشتین تا مجبور نباشیم کل گوگل رو شخم بزنیم برا فهمیدنش❤❤❤
سلام وقت بخیر
خواهش میکنم 🙏
تشکر بابت حُسن انتخاب شما 🙏💐🌼💮
سلام وعرض ادب وخسته نباشید
دختر من ۱۳سالش هست و از سن ۱۰سالگی بی اختیار آبریزش دهانی داره، ام آرآی وکارای دیگه انجام دادیم گفتن مشکلی نداره، میشه از سردی بدن باشه؟
سلام وقت بخیر
باید با پزشک متخصص در ارتباط باشید.