جوجه کشی بوقلمون

جوجه کشی بوقلمون

جوجه کشی از بوقلمون با تخم نطفه دار مناسب شروع می شود و از آنجایی که بوقلمون ها سنگین وزن هستند میزان جفت گیری ناموفق در آنها زیاد می باشد و باعث زیاد شدن تخم های بی نطفه در جوجه کشی بوقلمون خواهد شد به همین دلیل در برخی نژآد های سنگین بوقلمون از عمل تلقیح مصنوعی استفاده می کنند.

اصول جوجه کشی بوقلمون

مهمترین چیز در عمل جوجه آوری بوقلمون درجه حرارت مناسب جهت رشد جنین می باشد همچنین تهویه و چرخش هوا نیز در دستگاه جوجه کشی نیز بسیار اهمیت دارند که اگر به درستی تنظیم نشود عوارض سنگین و جبران ناپذیری در نحوه ی انجام جوجه کشی و پرورش بوقلمون خواهد داشت.

جوجه کشی این پرنده نیز مثل سایرین به ۲ روش طبیعی و مصنوعی ( با دستگاه جوجه کشی ) انجام می شود.

جوجه کشی طبیعی بوقلمون

جوجه کشی طبیعی در روستاها و در مقیاس کوچک رایج است و به نوعی می توان گفت که بازدهی اقتصادی ندارد، در این روش مهم ترین مسئله حفاظت از بوقلمون ها در برابر حیوانات مهاجم است.

معمولا هر بوقلمون می تواند از حدود ۱۵ الی ۲۰ جوجه مراقبت کند. باید توجه داشته باشید که بوقلمون های مادر واکسینه شده باشند و از هرگونه بیماری در امان باشند تا مشکلات آنها به جوجه ها منتقل نشود. برای پیشگیری از این مسئله می توانید از پاشیدن فلورید سدیم استفاده کنید.

جیره ی غذایی در دوران جوجه کشی

تغذیه و یک رژیم غذایی کامل می تواند نقش مهمی در فرایند جوجه کشی ایفا کند، و باید توجه داشته باشید که تمام مواد معدنی مورد نیاز در جیره ی غذایی موجود باشد.

تکثیر بوقلمون

نکته : به هنگام هچ شدن جوجه بوقلمون ها صبر کنید تا تمامی جوجه ها متولد شوند و بعد اقدام به باز کردن درب دستگاه هچر کنید. جوجه بوقلمون ها در هفته های اول نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری دارند و استفاده از مادر مصنوعی برای گرم کردن آنها ها توصیه می شود.

دستگاه جوجه کشی بوقلمون

جهت جوجه کشی و تکثیر بوقلمون نیاز به یک دستگاه هوشمند و اتوماتیک دارید، دستگاه های هوشمند نظارت و مدیریت بر فرایند جوجه کشی را سهولت بخشیده و میزان خطا را کاهش می دهند. دمای دوران ستری برای بوقلمون ۳۷.۵ درجه سانتی گراد و رطوبت مناسب ۵۲ الی ۵۷ درصد است. همچنین در دوران هچ بوقلمون باید دما ۲۵ درجه و رطوبت ۳۷ درصد تنظیم شود.

چنانچه از دستگاه های شرکت پرطلایی برای جوجه کشی استفاده می کنید،‌ نیازی به تنظیمات دستی روطبت و دما ندارید و با انتخاب پرنده تمامی تنظیمات دستگاه متناسب با استانداردهای تعیین شده تنظیم میگردد.

دستگاه جوجه کشی بوقلمون

نظافت تخم ها قبل از ورود به دستگاه

تمیز و ضدعفونی کردن دستگاه قبل از انتقال تخم ها، نکته ای بسیار ضروری در موفقیت هچ تخم های نطفه دار می باشد. برای این کار می توانید از محلولی شامل %۱۰ مایع سفید کننده و %۹۰ آب استفاده کنید. محلول مورد نظر را با استفاده از یک دستمال تمیز به تمامی سطوح زده و آن را ضد عفونی کنید. قبل از قرار دادن تخم ها، دستگاه جوجه آوری را روشن کرده و اجازه دهید تنظیمات آن به ثبات برسد. دستگاه جوجه کشی باید حداقل ۲۴ ساعت قبل از ورود تخم ها آماده باشد.

جهت مشاوره و خرید دستگاه و تجهیزات جوجه کشی می توانید با واحد فروش دی کیو شاپ تماس حاصل کنید.

نظرات کاربران
  • سه شنبه ۰۸ مرداد ۱۳۹۸ at ۱۲:۱۲
    Permalink

    سلام من جوجه کشی بوقلون شروع کردم ولی هیچ کاریو بلد نیستم لطفن بهم توضیح بدین

    Reply
    • پنجشنبه ۱۰ مرداد ۱۳۹۸ at ۰۹:۱۸
      Permalink

      سلام
      در بخش مطالب علمی توضیح داده . بهمراه دستگاه جوجه کشی کتاب راهنما تقدیم می شود که در رابطه با جوجه کشی بوقلمون و سایر پرندگان بصورت جامع اشاره شده است.۴

      دی کیو شاپ

      Reply
  • Pingback:گوشت بوقلمون |‌ خواص گوشت بوقلمون و عوارض احتمالی آن

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *