آموزش کار با دستگاه جوجه کشی

 

در حالی که هزینه های خرید ماشین جوجه کشی صنعتی بسیار بالا است، یک روند نسبتا ساده برای ایجاد یک دستگاه جوجه کشی خانگی در خانه است. برای جوجه کشی مهمترین و اولین گام خرید ماشین جوجه کشی خانگی از یک شرکت یا فروشگاه اینترنتی مطمئن می باشد. ماشین جوجه کشی با کیفیت باید شرایط لازم را داشته باشد. ائم از گارانتی محصول ، نوع سیستم کنترل و سنسورهای دما و رطوبت ( دقت بالا و خطای حداقل ) ، چرخش اتومات و نرم ، نوع تهویه و خروجی دی اکسیدکربن ، جنس بدنه ( فلز گالوانیزه بهترین نوع بدنه ، از لحاظ عایق بندی برای جوجه کشی می باشد)

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

مرحله بعد از خرید دستگاه جوجه کشی اتوماتیک ، خرید تخم نطفه دار از مراکز فروش مطمئن می باشد. تخم نطفه دار خوب را باید از سایز و وزن ، تخم رنگ پوسته ( به حالت پوست پوست و لک نباشد ) بهترین تخم نطفه دار در دامنه وزنی 50 تا 60 گرم و بصورت استاندارد از لحاظ مشهود بودن تیزی و سر گرد باشد.

تخم نطفه دار باید از گله های با نرینگی جوان و سرحال تغذیه مناسب جمع آوری شوند ، تخم نطفه دار ها حداقل بین 2 تا 10 روز را به ماشین جوجه کشی منتقل نمایید.

بعد از تهیه تخم نطفه دار ، ماشین جوجه کشی را روشن کنید و حتما دفترچه آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی یا مطالب علمی دی کیو شاپ را مطالعه نمایید.

آموزش تنظیمات ماشین جوجه کشی خانگی

بعد از آن بمدت 24 ساعت دستگاه جوجه کشی خالی روشن بماند تا اگر مشکلی در رابطه با تنظیمات فنی می باشد نشان دهد. بعد از این مدت تخم نطفه دار ها را با حوله نرم تمیز کرده و در شانه های مخصوص جوجه کشی قرار دهید و بر روی راک جایگذاری نمایید. محلول ضدعفونی را حتما” همراه تخم نطفه دار در کف ماشین جوجه کشی قرار دهید و بمدت 3 روز بماند. دماسنج جیوه ای و رطوبت سنج عقربه ای خود را اضافه کنید.  تا از صحت سیستم کنترل مطمئن شوید ( یکی از مزیت های ماشین جوجه کشی دی کیو شاپ ) از آنجا که عملکرد اصلی انکوباتور نگه داشتن درجه حرارت و رطوبت در داخل آن در سطح مطلوب است، مطمئن شوید که دماسنج / سنج دارای میزان بالای دقت است.

مطالب مرتبط : آموزش جوجه کشی

یک کاسه آب اضافه کنید. این منبع رطوبت شما خواهد بود. همچنین در داخل ظرف یک اسفنج قرار دهید تا بتوانید مقدار رطوبت را به آسانی تنظیم کنید. تنظیمات دما و رطوبت را مجدد چک نمایید تا مطمئن شوید تنظیمات کارخانه است، دما مرحله ستر : 37.7 درجه ، رطوبت : 55 درصد تا سه روز آخر باقی می ماند. برای مرحله هچر دما ماشین جوجه کشی : 37.2 ، رطوبت هچر : 65- 70 درصد و ضمنا” چرخش در سه روز آخر ثابت می شود.

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی خانگی

برای اطمینان از تخم نطفه دار باید بعد از 7 تا 10 روز کندلینگ نمایید، تخم نطفه دار ها را با چراغ قوه با نور قوی نطفه بینی کنید و تخم های سیاه و سفید را از دستگاه بیرون کنید ، تخم هایی که دارای رگه های عنکبوتی می باشد این نوع تخم ها نطفه دار بوده و در دستگاه جوجه کشی باقی می مانند.

جوجه در آوری از دستگاه جوجه کشی خانگی

آموزش کار با دستگاه جوجه کشی : تعداد محدودی از جوجه ها در پایان ستر از تخم ها بیرون می آیند، از اول روز 19 جوجه کشی تخم نطفه دار ها را از شانه به سبد هچری منتقل نمایید و درپوش سبد را حتما ببندید تا جوجه ها به پایین پرت نشوند. دما و رطوبت مرجله هچر را تنظیم کرده و چرخش را ثابت نمایید. جوجه ها به مرور زمان تخم ها را شکسته و به دنیای جدید منتقل می شوند و شروع زندگی را با شکستن دور تخم آغاز می کنند بهتر است جوجه ها 10 ساعت داخل ماشین جوجه کشی بمانند تا خشک شوند. اولین علائم برای خروج جوجه ها و منتقل به اتاق پرورش ، پرهای خشک پشت گردن می باشد. و این بود گوشه ای از خلقت پروردگار عزوجل.

10 thoughts on “آموزش کار با دستگاه جوجه کشی

  • دوشنبه 15 مهر 1398 at 13:30
    Permalink

    سلام خسته نباشید میشه جوجه کشی غاز رو تضیح بدین با تشکر

    Reply
  • پنجشنبه 09 آبان 1398 at 13:59
    Permalink

    سلام من دستگاهم رطوبتش ۶۰تنظیم میکنم وقتی اب داخل با کاسه میزارم تا ۷۰ میرسه اب نزارم ۵۵اینا میشه چکار کنم

    Reply
    • پنجشنبه 09 آبان 1398 at 15:48
      Permalink

      سلام
      یه رطوبت سنج عقربه ای دقیق بذارید مطمئن شوید رطوبت دقیق می باشد یا نه؟
      دی کیو شاپ

      Reply
  • چهارشنبه 14 اسفند 1398 at 14:23
    Permalink

    سلام تخم هارو باید چه جوری بزاریم

    Reply
    • چهارشنبه 14 اسفند 1398 at 18:20
      Permalink

      سلام
      در داخل شانه های مخصوص ستری باید بصورت تیزی بسمت پایین قرار دهید . تخم غاز روش خاصی دارد در کتاب راهنما توضیح کامل داده شده است.

      Reply
  • سه شنبه 27 اسفند 1398 at 16:01
    Permalink

    سلام میخاستم بدونم که رطوبت باید چقدر باشه

    Reply
    • سه شنبه 27 اسفند 1398 at 16:48
      Permalink

      سلام
      پرنده طول دوره جوجه کشی روز انتقال به هچر دما در ایام ستر رطوبت در ایام ستر تهویه در ایام ستر دما در ایام هچر رطوبت در ایام هچر تهویه در ایام هچر
      مرغ 21 18 37.7 55-60 38.2 37.2 70 38

      Reply
  • دوشنبه 08 اردیبهشت 1399 at 17:30
    Permalink

    سلام ببخشید تخم مرغ ها من بعضی سبکند بغضی هم سنگینن کودوم جوجه هستند

    Reply
    • دوشنبه 08 اردیبهشت 1399 at 17:58
      Permalink

      سلام
      باید تخم های ضعیف رو سوراخ نمایید و اون تخمهایی که جوجه در حال تکون خوردن هستند را هر نیم ساعت با اسپری آب ولرم با فاله رطوبت دهید تا کمک شه جوجه هچ بشه

      Reply
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.